Saturday, 18 June 2011

MONOLOG SEORANG JANDA (episod akhir)

Entry yang ni bukan sekuel tentang Monolog seorang janda pada entry yang lepas. Monolog tu sebenarnya sampai situ  je. takde sambungan pun. aku tulis berdasarkan khayalan. banyak benau berangan sejak dua menjak ni. lagipun dah jelas kat tajuk entry monolog seorang janda. siapa yang baca monolog seorang janda tu mesti paham maksud aku kan.

harap maaf aku bukan anti klimaks. just nak ajak pembaca yang mana singgah blog buruk aku ni berfikir sama. tak leh la nak suap je...


maaf banyak-banyak. minta terus sokong blog aku. sebab korg adalah motif aku untuk terus menulis. even followers baru je 20.

2 comments:

AISHA INANI said...

:)

btw, kalo rasa nak tny pape bleh la tny kita. mana aku tau aku tolong.
but still aku pon bukan tau sangat. grr.

tamlegend said...

akupun tak tau nak minta tolong ape...em..cara nak besarkan header tu cmne ek???tak nak tukar gambar.just nak lebarkan je...


cik aisha inani marah ke???kalo nak juga sambungannya aku leh tulis...